homeride 27 & 28 juni 2020
kinderfonds

Log in

Al 96.268 Euro gedoneerd!
Teams: 57
Homeriders: 423

Vrijwilligers

HomeRide zou niet kunnen bestaan zonder de inzet van betrokken, enthousiaste vrijwilligers met het hart op de juiste plek! HomeRide is de afgelopen jaren enorm gegroeid en de verwachting is dat er ook dit jaar een groot peloton van honderden HomeRiders deze bikkeltocht fietst. De hulp van enthousiaste vrijwilligers is hard nodig om dit evenement succesvol te laten verlopen. Help je mee?

Terwijl de HomeRiders zich klaarmaken voor de tocht of al aan het bikkelen zijn, zijn jullie druk in de weer met het opbouwen van de checkpoints. Waar het zwaar wordt voor de deelnemers, motiveren jullie. Dag en nacht wijzen jullie de weg. Jullie zorgen voor een warm welkom. En soms geven jullie de HomeRiders letterlijk een duwtje in de rug. Kortom, jullie zijn onmisbaar! Per locatie zijn we opzoek naar sterke sjouwers die helpen met de op- en afbouw, registratiekanjers, route uitpijlers, cateringhelden, vriendelijke gastvrouwen en -heren, bewakers van de fietsenstallingen, fotografen, fietsenmakers, masseurs en gezellige sfeermakers. 

Ook voor de 10de editie zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor, tijdens en na HomeRide op 27 en 28 juni 2020. Zodra de checkpoints op de route bekend zijn, kan je je aanmelden als vrijwilliger. Ben je nu al enthousiast? Laat dan nu al je gegevens achter via vrijwilliger@homeride.nl.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via vrijwilliger@homeride.nl of telefonisch via 020 - 472 04 84. Help ons mee en verspreid deze oproep op social media en in je netwerk. Volg ons ook op Facebook, Instagram of Twitter.

We zien je graag bij HomeRide!