homeride 22 & 23 juni 2019
kinderfonds

Log in

Team: Team WilroffReitsma

Team rijdt voor: 
Ronald McDonald Huis Utrecht

WilroffReitsma is partner van het Ronald McDonald Kinderfonds. Dit zijn wij, omdat wij het belangrijk vinden een bijdrage te leveren aan dit goede doel. De hulp is namelijk onmisbaar. Het Kinderfonds krijgt geen subsidie in is volledig afhankelijk van donateurs, sponsoren en vrijwilligers. Van ons allemaal dus. Zonder deze belangeloze inzet zouden de Ronald McDonald Huizen niet kunnen bestaan. Met de bijdragen worden overnachtingen op loopafstand van het kind in het ziekenhuis voor een geheel gezin mogelijk gemaakt. Zo kunnen wij er gezamenlijk voor zorgen dat een gezin samen kan zijn op het moment dat ze elkaar het hardst nodig hebben. Een ziek kind kán namelijk niet zonder zijn ouders.

Check voor meer informatie: https://wilroffreitsma.nl/kinderfonds/

Vrienden die Team WilroffReitsma helpen

 
 

€ ***,**

VodafoneZiggo

€ 245,00

Magazijnverkoop WR

€ **,**

Fam. Janssen

Succes!!!

€ 10,00

Yasar Yigitsoy

Namens EuroPorts doe ik deze donatie.

€ 30,00

Adri Brundel

Super dat jullie je inzetten voor dit o zo mooie doel !!! Wat ongelooflijk waardevol om als ouders zo dicht bij je kind toch een 'thuis' te hebben !!!

€ 30,00

Jaap Vos

Veel succes, van de voorzitter van de business breakfastclub Ronald McDonald huizen Amsterdam!

€ **,**

Anoniem

€ 60,00

Nadja van Hemert-Veer

Bijdrage magazijnverkoop. Go Team WR!

€ 10,00

Henny Lensink

€ 700,00

Yasar Yigitsoy

Vanuit PARLAN kreeg ik de vraag wat zij moesten doen met een aantal oude telefoons. Ik heb hen aangegeven om dit naar ons te versturen of afgeven zodat wij deze op milieu vriendelijke manier konden vernietigen. Echter kwamen zij met meerdere dozen mobiele telefoons bij ons op kantoor in Amersfoort. Na controle bleken de telefoons een minimale waarde te hebben en na onderhandelen met meerdere partijen heb ik een flink bedrag voor de oude telefoons ontvangen. Na overleg met PARLAN hebben zij besloten om dit geweldige bedrag te doneren aan de Homeride, team WilroffReitsma. Namens WilroffReitsma willen wij PARLAN hartelijk danken voor hun donatie.

Teamleden