homeride 27 & 28 juni 2020
kinderfonds

Log in

Team: Team Stan

Team rijdt voor: 
Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam

In juni 2018 werd ons zoontje Stan geboren. Na een mooie thuisbevalling werd in de eerste week duidelijk dat hij een aangeboren hartafwijking had. Vanuit het RaboudUMC in Nijmegen moest Stan met spoed met de ambulance naar het ErasmusMC/ Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam. Helaas lukte het niet in de eerste operatie om zijn aandoening (TAPVR) te verhelpen. Een 2e operatie was nodig - een zeer spannende en moeilijke tijd brak aan.

Zo'n klein lijfje en dan twee open hartoperaties binnen een week. De 2e operatie slaagde in technische zin maar eiste wel zijn tol. Door complicaties is Stan bijna overleden en was een experimentele stentplaatsing nodig om hem te redden. Ook bleek zijn middenrifzenuw tijdens de operatie te zijn geraakt en daardoor koste het Stan 8 weken om van de beademing af te komen. Al die tijd wilde zijn ouders zo dicht mogelijk bij hem zijn. Het Ronald McDonald huis in Rotterdam was hiervoor de perfecte plek. Na een half jaar zwoegen van Stan en ouders kunnen we zeggen dat hij het er goed van af gebracht heeft.

Als dank en steunbetuiging dat wij als ouders bijna 3 maanden in een Ronald McDonald huis hebben mogen logeren zetten we ons in voor de Home Ride 2019.

Vrienden die Team Stan helpen

 
 

€ 15,00

Ursula Arends

Via Nieke/Jitze, voor stoere Stan!

€ 30,00

Pascal van den Ham

€ 60,00

Anoniem

Heel veel succes André, topprestatie!!

€ **,**

Anoniem

Zet m op want (zieke) kinderen zitten in ons hart. Daar geven en fietsen we graag voor.

€ **,**

Anoniem

Go Nieke

€ 30,00

Oedsen Boersma

Zet m op!

€ 50,00

Christiaan Bouman

Zet m op mannen !

€ 28,65

Anoniem

Deze donatie is de opbrengst van een donatie huisje van team Jan Koekenpan. Helaas gaan wij komend weekend niet van start. Maar wilde dat de opbrengst ten goede van t huis Sophia Rotterdam kwam. Vandaar de storting bij jullie. Heel veel succes komend weekend!!!!! Zet hem op.

€ 10,00

Pieter Luyckx

€ **,**

Paulie ter Doest

Succes!

Pagina's

Teamleden