homeride 23 & 24 juni 2018
kinderfonds

Log in

Team: ISS-Riders

Team rijdt voor: 
Ronald McDonald Huis Utrecht

Nadat ISS al jarenlang de catering verzorgde langs de route hebben we afgelopen jaar voor het eerst meegedaan met de HomeRide en met een eigen loopteam ook aan de HomeRun. Deze eerste kennismaking smaakt naar meer. We hebben de HomeRide inmiddels in ons hart gesloten en tekenen graag weer in voor de editie 2018. Met de beide initiatieven willen we ons niet alleen van onze sportiefste kant laten zien, maar ook geld inzamelen voor het Ronald McDonald Huis in Utrecht. Vorig jaar hebben wij dit RMD-huis meerdere malen bezocht en gezien hoe belangrijk het is dat gezinnen dichtbij hun zieke kinderen kunnen zijn.

Vrienden die ISS-Riders helpen

 
 

€ 600,00

Hospitality Group

€ 1.500,00

Offerman B.V.

€ *.***,**

CSM Benelux BV

Wij willen hierbij onze steun betuigen aan uw initiatief

€ 30,00

Zimmerman

Veel success ISS Toppers!

€ 750,00

The Thrive

ISS wederom een super initiatief!! Geniet en inspireer tijdens deze mooie run!

€ 1.000,00

Tempo Team

Veel succes mannen in deze mooie tocht !

€ 1.000,00

Van Geloven

Zet 'm op, Sebastiaan en ISS team! Hopelijk zetten jullie een mooie prestatie neer en halen jullie daarmee een fantastisch bedrag op. En misschien zien we elkaar onderweg :-) Namens Van Geloven, Harm

€ ***,**

Bidfood

Bidfood wenst alle deelnemers van ISS heel veel succes met het voltooien van de Homeride. Zet een mooi resultaat neer voor dit goede initiatief.

€ 1.500,00

Unica Building Services

Unica Building Services wenst de deelnemers aan de Homeride veel succes en vooral ook veel plezier tijdens deze fantastische activiteit.

€ *.***,**

King Nederland B.V.

Wat een prachtig initiatief! King wenst iedereen heel veel succes!

Pagina's

Teamleden