homeride 27 & 28 juni 2020
kinderfonds

Log in

Team: 4Limburg on Wheels

4Limburg on Wheels
Team rijdt voor: 
Ronald McDonald Huizen Limburg

HomeRide 2018 was voor Team 4 Limburg on Wheels een dermate mooie ervaring, dat bijna het gehele team heeft aangegeven in 2019 weer mee te willen doen.
En dat betekent dat we ons voor het tweede jaar op rij gaan inzetten voor de Ronald McDonald Huizen in Limburg! En DUS voor de ouders die bij hun zieke kind kunnen verblijven in het Ronald McDonald Huis te Maastricht. En DUS voor ouders die dicht bij hun kind willen zijn gedurende een revalidatie bij de Ronald McDonald Kindervallei! En dus voor zorgintensieve kinderen en hun gezin die kunnen genieten van een vakantie bij de Ronald McDonald Kindervallei!
Wij gaan ons hier ook deze HomeRide editie weer voor inzetten en willen zoveel mogelijk overnachtingen mogelijk maken voor de beide Ronald McDonald Huizen. Help je mee?

Vrienden die 4Limburg on Wheels helpen

 
 

€ 100,00

Sascha Brandt

Kanjers! Fysiek ben ik er dit jaar weliswaar niet bij, maar in gedachten zeker wel. Wat ontzettend mooi weer om te zien hoe dit team ook dit jaar zich weer vol enthousiasme inzet voor dit goede doel. Ik ben trots op jullie en wens jullie heel veel sterkte, succes en plezier!

€ 20,00

Jan Martens

Vanuit Meers een sportieve groet. Succes Peter

€ 30,00

Marijke Balmaekers

Nog drie weken te gaan! Veel succes met de laatste acties! Wat een top team! Trots op jullie!

€ ***,**

Anoniem

€ 30,00

Bart Lebens

€ 286,79

Roel Hermans Administratiekantoor

€ **,**

Piet Oosterbaan

Teamleden