homeride 22 & 23 juni 2019
kinderfonds

Log in

Al 809.320 Euro gedoneerd!
Teams: 57
Homeriders: 883

Route, programma en veiligheid

HomeRiders fietsen dwars door Nederland, 500 kilometer en 24 uur lang. Het is bikkelen, lachen, elkaar erdoorheen slepen en ja, soms ook vechten tegen de verzuring. Maar dat ene doel houdt hen in het zadel, dat ene doel zorgt ervoor dat zij de benen blijven ronddraaien: zoveel mogelijk overnachtingen mogelijk maken van ouders dicht bij hun kind in het ziekenhuis. De route heeft de vorm van een hart, dwars door Nederland. Want 'Home is where the heart is".

Route HomeRide 2018Je kunt HomeRide in estafettevorm fietsen maar ook als fullrider. Voor het teamgevoel sta je gezamenlijk aan de start en kom je als één team over de streep bij de finish. Onderweg fiets je langs diverse cheerpoints. Ook stop je op verschillende checkpoints waar voldoende faciliteiten aanwezig zijn om even uit te kunnen rusten, de rest van je team op te zoeken, je te laten masseren of de innerlijke mens te verzorgen. Langs de route en op de cheer- en checkpoints staan betrokken vrijwilligers en juichende familieleden of teamgenoten.

'Home is where the heart is'. Dus gaat de route van dit jaar in hartvorm dwars door Nederland en langs acht Ronald McDonald Huizen.