homeride 24 & 25 juni 2017
kinderfonds

Log in

Al 574.712 Euro gedoneerd!
Teams: 73
Homeriders: 982

Nieuws & Agenda

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over de route, het programma, uitingen in de media of vrijwilligersvacatures? En geen HomeRide deadline voor het aanleveren van je shirtmaat of een gezamenlijke training missen? Blijf op de hoogte met het nieuws en de agenda.

Laatste nieuws

Pagina:

Pagina's

Aantal per pagina:

FuntoFund: vakantiegeld en verjaardagscadeau

18 mei 2017

De voorbereiding op HomeRide is leuk, gezellig en een uitdaging. Het trainen, maar ook de fondsenwerving. Lees de handige tips die Kaat, HomeRider van het eerste uur, de afgelopen jaren heeft verzameld, aangevuld met geweldige creatieve acties van nu. Want: het is best “Fun to fund!

Tips van oud-bondscoach Jan de Kok

18 mei 2017

Nog enkele weken voor HomeRide! Graag delen we enkele training- en voorbereidingstips van niemand minder dan Jan de Kok, oudwielrenner / schaatser en oud bondscoach Jong-Oranje KNSB en nu wielrentrainer KNWU. Lees hieronder zijn brief aan jullie:

Deelnemersgelden iets later afgeschreven

1 mei 2017

Beste HomeRider,

Wat geweldig dat je op 24 juni aan de start staan van HomeRide! Dank je wel voor je inschrijving en je betrokkenheid bij zieke kinderen en hun ouders. Keeping families close... dat is waar we voor gaan! 

teampakketten ophalen

1 mei 2017

 

Hoera, de start van HomeRide komt steeds dichterbij en de teampakketten zijn vol in de maak!
Jullie kunnen deze van 15 t/m 18 juni ophalen bij de verschillende McDonald’s restaurants in het land. Hier vind je de locaties en hun adressen

Ophalen kan overdag tussen 09:00-11:30 en 13:30-17:15 uur en ‘s avonds van 20:30 tot 23:30 uur.

FuntoFund: moederdag en haaractie

28 april 2017

De voorbereiding op HomeRide is leuk, gezellig en een uitdaging. Het trainen, maar ook de fondsenwerving. Lees de handige tips die Kaat, HomeRider van het eerste uur,  de afgelopen jaren heeft verzameld, aangevuld met geweldige creatieve acties van nu. Want: het is best “Fun to fund! En, HomeRiders, het moet gezegd: jullie zijn hartstikke goed bezig! Nog 50 nachtjes en dan is het zo ver: HomeRide ❤. En die dag komt sneller dichterbij dan je denkt. Tijd dus om alle zeilen bij te zetten om de laatste voorbereidingen te treffen en nog mega veel nachtzoenen te verzilveren...

Pagina:

Pagina's

Aantal per pagina: