homeride 23 & 24 juni 2018
kinderfonds

Log in

Al 9.071 Euro gedoneerd!
Teams: 36
Homeriders: 152

Nieuws & Agenda

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over de route, het programma, uitingen in de media of vrijwilligersvacatures? En geen HomeRide deadline voor het aanleveren van je shirtmaat of een gezamenlijke training missen? Blijf op de hoogte met het nieuws en de agenda.

Laatste nieuws

Pagina:

Pagina's

Aantal per pagina:

Route HomeRide 2018 bekend

22 september 2017

 


Home is where the heart is

 

HomeRide 23&24 juni 2018

7 juli 2017

Deze editie van HomeRide 2017 was een groot succes. Ben jij erbij in 2018? Schrijf 23&24 juni alvast met potlood in je agenda...

En de weekendwervers zijn...

26 juni 2017

Gefeliciteerd!

Wat was HomeRide 2017 een geweldige ervaring. Dank jullie wel voor jullie enorme inzet, deelname en gezelligheid! HomeRide en HomeRun hebben samen meer dan 1 miljoen euro aan donaties opgehaald. Daarmee hebben jullie meer dan 16.000 nachtzoenen mogelijk gemaakt. Ook in het weekend kwamen de donaties nog binnen, zowel bij de HomeRiders als bij de HomeRunners. En dankzij onze betrokken sponsoren waren daar nog prijzen voor te winnen. 

Gefeliciteerd! Markus Tenbergen

Al meer dan 1 miljoen euro voor de Ronald McDonald Huizen

24 juni 2017

 

Nu al recordopbrengst van de sponsorwielertocht en sponsorloop HomeRide en HomeRun!

Deelnemers aan HomeRide en HomeRun, de sponsorwielertocht en sponsorloop van het Ronald McDonald Kinderfonds, hebben al meer dan 1 miljoen euro opgehaald. Een record. En de donaties komen nog steeds binnen... Renate Westerlaken, directeur van het Ronald McDonald Kinderfonds: “Een geweldig bedrag. Het is fantastisch dat zoveel mensen de Ronald McDonald Huizen steunen. Ik wil iedereen dan ook enorm bedanken.”

Al bijna een miljoen euro voor de Ronald Mc Donald Huizen

24 juni 2017

Ze zijn weg! Duizend amateurwielrenners en hardlopers zijn vandaag om 12 uur vanaf het Domplein in Utrecht gestart aan hun sponsorwielertocht en sponsorloop voor het Ronald McDonald Kinderfonds. De komende 24 uur fietsen en lopen zij een groot hart door Nederland. Bij hun vertrek werden zij uitgezwaaid door burgemeester Jan van Zanen, ambassadeur Yvon Jaspers, familie en vrienden. “We gaan 24 uur lang knallen voor het goede doel”, aldus een deelnemer.

Pagina:

Pagina's

Aantal per pagina: