homeride 23 & 24 juni 2018
kinderfonds

Log in

Al 326.616 Euro gedoneerd!
Teams: 59
Homeriders: 700

Nieuws & Agenda

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over de route, het programma, uitingen in de media of vrijwilligersvacatures? En geen HomeRide deadline voor het aanleveren van je shirtmaat of een gezamenlijke training missen? Blijf op de hoogte met het nieuws en de agenda.

Laatste nieuws

Pagina:

Pagina's

Aantal per pagina:

Start en finish HomeRide op het Domplein

13 april 2018

Zo’n negenhonderd amateurwielrenners en hardlopers worden zaterdag 23 juni vanaf het Domplein in Utrecht weggeschoten, om in de vorm van twee grote harten Nederland te doorkruisen. Deelnemers aan de events HomeRide en HomeRun fietsen en rennen maar liefst 24 uur, om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen en vakantiehuizen. Zo zorgen ze dat zieke en zorgintensieve kinderen hun ouders altijd dicht bij zich hebben.

Kärcher: cleaning partner HomeRide 2018

13 april 2018

Kärcher is cleaning partner van HomeRide 2018. Als wereldwijde marktleider op het gebied van reinigingstechnieken zijn zij hierin de perfecte partner.

Gezocht: vrijwilligers

12 maart 2018

HomeRide zou niet kunnen bestaan zonder de inzet van betrokken, enthousiaste vrijwilligers met het hart op de juiste plek! HomeRide is de afgelopen jaren enorm gegroeid en de verwachting is dat er ook dit jaar een groot peloton van honderden HomeRiders deze bikkeltocht fietst. De hulp van enthousiaste vrijwilligers is hard nodig om dit evenement succesvol te laten verlopen. Help je mee?

Webshop JC Sportswear geopend

Webshop JC Sportswear geopend

7 maart 2018

De online webshop van JC Sportswear is geopend. Hier kun je kleding voor HomeRide 2018 bestellen.

Meld je aan voor de PreRide

Meld je aan voor de PreRide

7 maart 2018

Zaterdag 24 maart vindt bij Wheelerplanet in Haarlemmermeer de PreRide plaats.

Pagina:

Pagina's

Aantal per pagina: