homeride 24 & 25 juni 2017
kinderfonds

Log in

Al 284.310 Euro gedoneerd!
Teams: 78
Homeriders: 714

Nieuws & Agenda

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over de route, het programma, uitingen in de media of vrijwilligersvacatures? En geen HomeRide deadline voor het aanleveren van je shirtmaat of een gezamenlijke training missen? Blijf op de hoogte met het nieuws en de agenda.

Laatste nieuws

Pagina:

Pagina's

Aantal per pagina:

FuntoFund: tanken en schenken...

28 februari 2017

De voorbereiding op HomeRide is leuk, gezellig en een uitdaging. Het trainen, maar ook de fondsenwerving. Lees de handige tips die Kaat, HomeRider van het eerste uur,  de afgelopen jaren heeft verzameld, aangevuld met geweldige creatieve acties van nu. Want: het is best “Fun to fund! En, HomeRiders, het moet gezegd: jullie zijn hartstikke goed bezig. Dankzij jullie inspanningen staat de donatieteller op dit moment op zo'n 2.700 overnachtingen in een Ronald McDonald Huis. Chapeau!

FuntoFund februaritips...

2 februari 2017

De voorbereiding op HomeRide is leuk, gezellig en een uitdaging. Het trainen, maar ook de fondsenwerving. Misschien ben je met dat laatste (nog) niet zo bekend. Daarom gaan we je hier een handje mee helpen. Lees de handige tips die Kaat, HomeRider van het eerste uur,  de afgelopen jaren heeft verzameld, aangevuld met geweldige creatieve acties van nu. Want: het is best “Fun to fund!"

Het is ongelooflijk leuk om te zien welke creatieve acties keer op keer verzonnen worden door jullie. Ik heb weer een mooi pareltje ontdekt!

FuntoFund...

5 januari 2017

De voorbereiding op HomeRide is leuk, gezellig en een uitdaging. Het trainen, maar ook de fondsenwerving. Misschien ben je met dat laatste (nog) niet zo bekend. Daarom gaan we je hier een handje mee helpen. Lees de handige tips die Kaat, HomeRider van het eerste uur,  de afgelopen jaren heeft verzameld, aangevuld met geweldige creatieve acties van nu. Want: het is best “Fun to fund!”

Een vriendschap voor het leven

1 december 2016

De kracht van vriendschap, dat vonden Kelly (25) en Jessica (30) bij elkaar vanaf het moment dat ze elkaar ontmoetten twee jaar geleden in het Ronald McDonald Huis Den Haag. “We begrijpen elkaar zonder woorden.” 

Tien jaar Kindervallei: waar vermoeide ogen gaan twinkelen…

30 november 2016

Wat, als je kind niet gezond is? Wat als het dat ook nooit helemaal zal worden? Omdat je kind chronisch ziek zal blijven, of een (meervoudige) beperking heeft? Dan komt er een heleboel op je af. En ziet het leven van je hele gezin er compleet anders uit. Daarom opende tien jaar geleden De Kindervallei; het eerste vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds. Manager Thea Coolen: “Als ik zie dat iemand geniet, dan is het goed.”

Pagina:

Pagina's

Aantal per pagina: