homeride 27 & 28 juni 2020
kinderfonds

Log in

Al 854.937 Euro gedoneerd!
Teams: 54
Homeriders: 768

Shirt sponsoring al vanaf € 100,00!!

Help ons in het zadel door je naam of logo op ons shirt
Streefbedrag: 
€2000,00

 

Wij doen mee met HomeRide 2019! Help jij ons in het zadel? 

Zet jouw naam en ludieke tekst op ons fietsshirt en steun ons!

Team Ronald McDonald Huis Den Haag 20 jaar 

Met elkaar iets geweldigs neerzetten, elkaar er doorheen slepen, lachen, bikkelen en doorbijten, vechten tegen de elementen. Dát is HomeRide: dé sponsorwielertocht van het Ronald McDonald Kinderfonds. Ook op 22 en 23 juni 2019 trekt het HomeRide peloton weer door het land. Wij fietsen in teamverband 500 kilometer in 24 uur. Dag en nacht, in weer en wind. Om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Huis Den Haag. Zo zijn mama en papa altijd in de buurt voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan.

Om deze te tocht te volbrengen willen we minimaal € 10.000 euro, maar het liefst natuurlijk meer aan sponsorgeld inzamelen voor het Ronald McDonald Huis Den Haag. Met € 10.000 kunnen we 166 overnachtingen realiseren ofwel, dan kunnen ouders aan 166 kinderen een nachtzoen geven voor het slapengaan. 

Help jij ons zoveel mogelijk overnachtingen mogelijk te maken?Hoe? Via 

https://www.homeride.nl/nl/teams/ronald-mcdonald-huis-den-haag-20-jaar

kom je direct op onze teampagina. Doneer aan ons team of aan een individu in het bijzonder. Wij krijgen een melding van jouw support in de vorm van een nieuwe sponsor c.q. nieuw sponsorbedrag. 

Bedrijven die sponsoren bieden we een aantal voordelen. Ten eerste is de sponsor-gift fiscaal aftrekbaar. Daarnaast bieden we bedrijven de mogelijkheid om met de bedrijfsnaam en/of logo een prominente plaats op ons shirt te worden vermeld. Als eerbetoon voor een gulle sponsorbijdrage, als uiting van maatschappelijke betrokkenheid, als middel om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten, gewoon omdat het leuk is om een keer shirtsponsor te zijn of omdat je ons team op weg wilt helpen, maar vooral ook omdat je, als bedrijf, hiermee Ronald McDonald Huis Den Haag steunt. 

Wij zullen in ieder geval 500 kilometer door Nederland rijden tijdens de HomeRide en vele trainingskilometers maken in de aanloop naar dit prachtige evenement en zo reclame maken voor jouw bedrijf. 

De opties en prijzen* zijn hieronder nog eens puntsgewijs op een rij gezet: 

· Indien jij €100 of meer sponsort, dan krijg je de mogelijkheid om een tekst op het shirt van ons team te zetten met een maximum van 40 karakters (incl. spaties).

  • Bedrijfslogo op achterzak: € 300,- (nog 5 sponsor-tags beschikbaar) 

· Bedrijfsnaam & logo groot op rug: € 1250,- (1 sponsor-tag beschikbaar) 

· Bedrijfsnaam e/o logo op mouw, kraag of zijpand: € 650,- (4 sponsor-tags beschikbaar) 

*De bedragen zijn minimumbedragen, meer mag ook!  De bedrijfsnaam en het logo worden in het wit op het shirt gedrukt. 

Spreekt dit idee je aan? Wacht dan niet te lang, anders is het shirt misschien al vol! Hoe werkt het? Als je ons op deze manier wilt sponsoren kun je je bijdrage overmaken op de teampagina: 

https://www.homeride.nl/nl/teams/ronald-mcdonald-huis-den-haag-20-jaar

of steun jouw Rider! Stuur ons daarnaast een mail met gegevens (naam, mailadres, adres, telefoonnummer, website), de bedrijfsnaam en het logo in het .eps of .pdf formaat naar k.weerdenburg@ronaldmcdonaldhuis.nlen wij regelen de rest. 

Als je geïnteresseerd bent, maar nog specifieke vragen hebt, neem dan contact met ons op. Wij bespreken de mogelijkheden graag. 

Help ons en zegt het voort. Bij voorbaat enorme dank voor jouw donatie. 

Met vriendelijke groeten, Team Ronald McDonald Huis 20 jaar, Joyce, Nils, Annemarie, Jorik, Frederieke, Robert, Marloes, Karen, Frank & Karlien

Ps. Voor alle duidelijkheid, wij als fietsers betalen zelf de kosten voor het inschrijfgeld, eten en andere kosten. Alle donaties gaan rechtstreeks naar Ronald McDonalds Huis Den Haag, dus er blijft niets bij ons aan de strijkstok hangen! 

Inspiratiefilmpje is te vinden op; https://www.youtube.com/watch?v=3hYaeLUya9o

 

Contactgegevens: E k.weerdenburg@ronaldmcdonaldhuis.nl T +31 (0)6 22393188 (Karlien Weerdenburg, teamcaptain) www.homeride.nlwww.ronaldmcdonaldhuisdenhaag.nl

Al €900,00 gedoneerd!

Doel: €2.000,00

Vrienden die Shirt sponsoring al vanaf € 100,00!! helpen

 
 

€ ***,**

Waaijerbouw

Succes allemaal, maar er een mooie (lange) dag voor een super doel van!

€ ***,**

Anoniem

Heel veel succes!

€ 300,00

MTH glas- en gevelreiniging

Karlien. Zet m op. Je kan het zeker. We zullen je uitzwaaien om je nog een hart onder te riem te steken. Martijn, Stef en de kids